Een tastbare herinnering aan jouw zwangerschap

 

Welkom bij Bolle Buik Beeld, dé plaats in het Waasland waar we de magie van  jouw zwangerschap vastleggen in prachtige 3D-beeldjes.

 

Mijn missie is om deze bijzondere periode van verwachting te vereeuwigen, zodat jij een tastbare herinnering hebt aan deze unieke periode uit je leven.

 

Met behulp van 100% veilige 3D-scantechnologie biedt BolleBuikBeeld een unieke mogelijkheid om jouw zwangerschap op een persoonlijke en blijvende manier vast te leggen.

 

Elk BolleBuikBeeld vertelt een verhaal van liefde, verwachting en de onvoorwaardelijke band tussen mama en baby.

 

Ik omarm de diversiteit van alle prachtige zwangere buiken, elk met zijn eigen unieke kenmerken en schoonheid. Of je Bolle Buik nu groot of klein is, met of zonder striemen, prominent naar voren of subtiel. Jouw buik, als de veilige haven voor je kleintje, verdient het om vastgelegd te worden als een prachtig kunstwerk.

 

Dus, plan je afspraak bij BolleBuikBeeld en laat mij je helpen om jouw zwangerschap om te zetten in een tastbare herinnering die voor altijd gekoesterd kan worden. 

 

Je bent zo welkom!

 

Stuur een mailtje naar info@moon-byfe om een afspraak in te plannen.

Geef aan welke dagen je je vrij kan maken voor een scan afspraak. Je krijgt binnen de 3 werkdagen een antwoord met enkele voorstellen van data.

 

Een scan afspraak kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10u en 15u.

 

Een scan afspraak kan op elke termijn in je zwangerschap. Voor een optimaal resultaat raad ik je aan om langs te komen tussen 32 en 36 weken zwangerschap.

We starten de afspraak met een korte kennismaking. Bij een tasje thee of koffie bespreken we jouw wensen en mogelijkheden voor jouw Bolle Buik Beeld. Je kan vele voorbeelden van beeldjes bekijken en voelen.

Voor ik kan starten met scannen, bepalen we samen jouw houding.

 

De grootste uitdaging is om stil te blijven staan terwijl ik om je heen loopt met de scanner. Dit duurt een 5-tal minuutjes.

 

Voor het mooiste resultaat adviseer ik jou, je zonder kleding te laten scannen. Voel je je hier niet prettig bij, dan kun je het ondergoed aanlaten. Het is dan belangrijk om glad en huidkleurig ondergoed te dragen.

 

Ten laatste 4 weken na je scan afspraak krijg je een mailtje dat je BolleBuikBeeld afgehaald kan worden. 

Luxe Kunststof

 

Jouw beeldje wordt opgemaakt uit mat of blinkend ECO PLA. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar. Je kan de kleuren en voorbeelden bekijken op het moment van je scan afspraak.

 

BolleBuikBeeldjes uit Luxe Kunststof vertonen subtiel, zichtbare lijnen, omdat het beeldje laag voor laag wordt opgebouwd. De mate van zichtbaarheid hangt af van de specifieke vorm van je buik, borsten, armen en billen. Dit geldt eveneens voor vergelijkbare beeldjes van al mijn collega’s, vanwege de gebruikte printtechniek.

 

12 cm zonder handen – € 150

12 cm met handen – € 180

15 cm zonder handen – € 180

15 cm met handen – € 210

18 cm zonder handen – € 210

18 cm met handen – € 240

andere formaten op aanvraag

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming