Kinder massage

Kindermassage vanaf 6 jaar

Heeft jouw kind behoefte aan een moment van ontspanning en rust? Gun je kind, vanaf 6 jaar, een speciale massage-ervaring afgestemd op zijn of haar behoeften en leeftijd. Tijdens de kindermassage wordt er extra aandacht besteed aan het begrijpen van de individuele voorkeuren en gevoeligheden van je kind. Of het nu gaat om spanning door school, sport of gewoon de wens om te ontspannen, deze massage is speciaal ontworpen om kinderen te helpen kalmeren en zich prettig te voelen.

 

Boek hier je Kindermassage of Duo-kindermassage

 

We starten altijd met een kort gesprek om te begrijpen wat je kind nodig heeft en waar het behoefte aan heeft. Bij een kindermassage worden zachte en rustgevende technieken gebruikt, aangepast aan de gevoeligheid van het kind. De massage richt zich op het ontspannen van spieren en het verminderen van spanning, vaak in de rug, nek en schouders. Dit zijn gebieden waar kinderen spanning kunnen ervaren door hun dagelijkse activiteiten. Na de massage is er tijd om rustig bij te komen terwijl je kind zich lichter en meer ontspannen voelt.

 

Je bent van harte welkom in mijn massage praktijk in het centrum van Sint-Niklaas. PS: Deze massage is ook leuk om samen met een vriendinnetje te boeken, zodat ze samen kunnen genieten van een ontspannende ervaring.

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

 

Massage enkel (30 min): € 35,00

Massage duo (60 min): € 70,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming