Mama-dochter massage

Mama-dochter massage voor jullie twee

Gun jezelf en je dochter een bijzonder moment van ontspanning en verbinding met een speciale mama-dochter massage-ervaring.

 

Boek NU jullie moment! 

 

Tijdens deze massage staat de band tussen mama en dochter centraal, waarbij beide kunnen genieten van een aangepaste en rustgevende massage. Het is een gelegenheid om samen te ontspannen, te genieten en dichter tot elkaar te komen.

 

We beginnen altijd met een kort gesprek om jullie behoeften en voorkeuren te begrijpen. De massage wordt zorgvuldig aangepast om zowel de moeder als de dochter een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden.

 

De focus van de massage ligt op het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning in gebieden waar jullie dat het meest nodig hebben. Na de massage is er tijd om samen rustig bij te komen met een thee of mocktail en iets lekkers, waardoor jullie je lichter en meer verbonden voelen.

 

Jullie zijn van harte welkom in mijn massage praktijk in het centrum van Sint-Niklaas. Het is een perfecte gelegenheid om samen quality time door te brengen en te genieten van een ontspannende ervaring als moeder en dochter.

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

 

Massage 75 min: € 90,00

 

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming