Ontspannings massage

Ontspannings massage voor alle vrouwen

Laat de zorgen van het mama-zijn even achter je en omarm een moment van ultieme rust en ontspanning. Kies voor een heerlijke ontspannings massage.

 

Boek HIER jouw moment van 60 min of 90 min!

 

Deze ontspanningsmassage is er als eerbetoon aan jou als mama, waarbij we begrijpen dat je voortdurend toegewijd bent aan het welzijn van je gezin. Maar nu is het tijd om aan jezelf te denken. We starten steeds met kort kennismakingsgesprek. Samen bespreken we jouw voorkeuren en eventuele gevoelige gebieden die extra aandacht verdienen.

 

Tijdens deze volledige lichaamsmassage worden zorgvuldige, kalmerende bewegingen gebruikt om spanning in spieren te verminderen en stress te verlichten. Van je hoofd tot je tenen wordt elk deel van je lichaam met liefdevolle aandacht behandeld. Gespannen schouders en rug krijgen speciale zorg, terwijl je zintuigen genieten van de subtiel rustgevende geur van essentiële oliën. Je voelt hoe de dagelijkse stress en vermoeidheid geleidelijk verdwijnen, terwijl je je overgeeft aan de zachte aanrakingen. Deze massage gaat verder dan alleen fysieke verlichting; het is een moment van herverbinding met jezelf. Een moment waarop je de gelegenheid hebt om te ademen, te ontspannen en je innerlijke balans te herstellen. Na de massage is er tijd om rustig bij te komen met een kopje thee terwijl je lichaam zich lichter en ontspannen voelt.

 

Als toegewijde massage therapeut omarm en draag ik jou als mama en ondersteun ik je reis vol liefde en zorg.

 

Je bent zo welkom in mijn praktijk in Sint-Niklaas!

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

Massage 60 min: € 70,00

Massage 90 min: € 105,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming