Postpartum massage

Postpartum massage vanaf 2 weken postpartum

 

Proficiat Mama!

 

Of je nu voor het eerst mama bent geworden of de reis van het mama-zijn opnieuw begint, de perinatale periode markeert een buitengewone fase in het leven van elke vrouw. Het is zalig om jezelf tijdens deze magische periode een moment van zelfzorg te gunnen.

 

Boek hier jouw moment van 60 min of 90 min pure ontspanning.

 

Bij deze ontspannende postpartum massage van het hele lichaam wordt de buik, ooit de thuis van een bloeiend leven, met bijzondere zorg en zachtheid gemasseerd. We starten steeds met kort kennismakingsgesprek. Samen bespreken we jouw voorkeuren en eventuele gevoelige gebieden die extra aandacht verdienen. Tijdens de massage met zachte aanrakingen wordt de kracht van het mama zijn geëerd en helpt het bij het herstellen van de spieren die zich hebben uitgerekt om een nieuw leven te verwelkomen. Na de massage is er tijd om rustig bij te komen met een kopje thee terwijl je lichaam zich lichter en ontspannen voelt.

 

Als toegewijde massage therapeut omarm en draag ik jou als mama en ondersteun ik je reis vol liefde en zorg.

 

Ik kijk er zo naar uit je te ontmoeten in mijn praktijk in Sint-Niklaas!

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

 

Massage 60 min: € 90,00

Massage 90 min: € 105,00

 

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming