Rouw ondersteuningsmassage

Rouw ondersteuningsmassage | voor mama’s die een kind(je) missen

 

Voor mama’s die een kindje hebben verloren, bied ik een liefdevolle rouw-ondersteuning massage aan. Dit is een intieme gelegenheid om jouw persoonlijke rouwverhaal te delen en samen te werken aan heling en herinnering.

 

Boek HIER jouw moment

 

We beginnen altijd met een rustig kennismakingsgesprek waarin je de ruimte hebt om je verhaal te delen, herinneringen op te halen en jouw behoeften te bespreken. Deze tijd is speciaal voor jou, om begrip, troost en steun te vinden. Na het gesprek volgt een meditatiemoment om je geest te kalmeren en je hart te openen voor de helende ervaring die volgt. De volgende stap is een volledige lichaamsmassage, aangepast aan jouw behoeften en comfort. Met speciale en liefdevolle aandacht voor je buik.

 

Tijdens de massage wordt extra zorg besteed aan het bieden van troost en ontspanning. Het is een moment van rust en liefdevolle aanraking die kan helpen bij het verlichten van de emotionele last die je draagt. De sessie wordt afgesloten met een liefdevol ritueel om jouw kindje te gedenken, waarbij we ruimte maken om te herdenken, lief te hebben en afscheid te nemen op een manier die voor jou goed voelt.

 

Mijn praktijk, in het centrum van Sint-Niklaas staat open voor jou, een plek van begrip en ondersteuning tijdens deze moeilijke reis van verlies en rouw. Je bent welkom om deze tijd voor jezelf te nemen en te ervaren hoe liefdevolle aanraking en herinnering kunnen helpen bij het genezingsproces.

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

 

 

Massage 120 min: € 140,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming