Rug-schouder-nek massage

Rug-Schouder-nek massage voor alle vrouwen

Gun jezelf als vrouw een moment van pure ontspanning en verlichting van spanning met een speciale rug-, schouder- en nekmassage.

 

Boek HIER jouw moment!

 

Het dagelijkse leven kan vaak zorgen voor spanningen in de rug, schouders en nek, vooral voor vrouwen die een actieve rol vervullen in werk, gezin en hun omgeving. Deze massage is ontworpen om specifiek die gebieden te verlichten die extra zorg nodig hebben.

 

Tijdens deze massage wordt er extra aandacht besteed aan het verlichten van spierspanning en stress die zich ophoopt in de rug, schouders en nek. De focus ligt op het herstellen van balans en het bevorderen van ontspanning, waardoor je je weer vrijer en lichter voelt.

 

We beginnen altijd met een kort gesprek om jouw specifieke behoeften en eventuele gevoelige plekken te begrijpen. Of het nu gaat om stress opgebouwd door werk, zorgtaken of gewoon dagelijkse bezigheden, deze massage is afgestemd op jouw welzijn als vrouw. Na de massage is er tijd om rustig bij te komen met een tas thee terwijl je de ontspanning in je lichaam voelt doorwerken.

 

Je bent van harte welkom in mijn massage praktijk in het centrum van Sint-Niklaas om te genieten van deze rustgevende ervaring.

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

Massage 30 min: € 40,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming