Tiener massage

Tienermassage vanaf 12 jaar

 

Ben je een tiener die behoefte heeft aan ontspanning en zelfzorg? Of heb je een tiener in huis die wel wat ontspanning kan gebruiken.

Plan dan een rustgevend moment aangepast aan de behoeften van een tiener.

 

Boek HIER je tienermassage!

 

Tijdens de tienermassage wordt er extra aandacht besteed aan het begrijpen van de persoonlijke voorkeuren en eventuele gebieden die extra zorg nodig hebben. Of het nu gaat om spanning door schoolwerk, sportactiviteiten of gewoon om te ontspannen, deze massage is speciaal ontworpen om tieners te helpen ontstressen en tot rust te komen.

 

We beginnen altijd met een kort gesprek om te begrijpen waar de behoeften liggen. Bij een tienermassage wordt enkel de achterzijde van het lichaam gemasseerd. Dit geeft extra veiligheid.

De massage richt zich op het verlichten van spanning in de rug, nek en schouders, waar tieners vaak last van hebben door hun dagelijkse activiteiten. Na de massage heb je de tijd om rustig bij te komen terwijl je je lichter en meer ontspannen voelt.

 

Je bent van harte welkom in mijn massage praktijk in het centrum van Sint-Niklaas.

Ps: Je kan deze massage ook met je bestie boeken. Jullie kunnen afwisselend genieten van een massage, terwijl de ander ontspant met een voetenmasker en warmte.

 

Je bent zo welkom in mijn massage praktijk in Sint-Niklaas

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

 

Massage enkel (30 min): € 35,00

Massage duo (60 min): € 70,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming