Zwangerschaps massage

Zwangerschaps massage vanaf 12 weken zwangerschap

 

Ben je zwanger? Gun jezelf, met een kleine of grote bolle buik, een heerlijk moment van zelfzorg en vind ontspanning tijdens een volledige lichaamsmassage.

 

Boek HIER jouw zwangerschapsmassage!

 

Tijdens de zwangerschapsmassage wordt het jou extra comfortabel gemaakt. Met behulp van een speciaal zwangerschapskussen wordt je comfortabel in zijligging ondersteund, zodat jij en je kleintje optimaal kunnen genieten. De massage zorg voor een ideaal moment van verbinding tussen jouw en je kleine wonder.

 

We starten steeds met kort kennismakingsgesprek. Samen bespreken we jouw voorkeuren en eventuele gevoelige gebieden die extra aandacht verdienen. Sowieso wordt er extra zorgzaamheid besteed aan je bekken, onderrug en schouders, omdat die bolle buik wel wat ongemak met zich kan meebrengen. Na de massage is er tijd om rustig bij te komen met een kopje thee terwijl je lichaam zich lichter en ontspannen voelt.

 

Als toegewijde zwangerschapsmassage-therapeut omarm en draag ik jou als mama en ondersteun ik je reis vol liefde en zorg.

 

Je bent zo welkom in mijn massage praktijk in Sint-Niklaas 

 

Een beetje praktische informatie

Voor alle massages gebruik ik 100% pure en natuurlijke oliën eventueel verrijkt met biologische etherische oliën. 

Voel je je niet lekker en wil je je afspraak afzeggen? Geen probleem, dit kun je kosteloos doen tot 24 uur voor je geplande massagebehandeling. Als je niet op tijd laat weten dat je wilt annuleren of als je te laat bent, wordt er 100% van de geplande massagesessie in rekening gebracht.

Neem voorafgaand aan de massage een aangename warme douche. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt er ook voor dat je huid de natuurlijke oliën beter kan opnemen. 

Massage 60 min: € 70,00

Massage 90 min: € 105,00

Deze website gebruikt cookies om uw surfgemak te verbeteren. Door het verdere gebruik van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en onze beleidslijn gegevensbescherming.  beleidslijn gegevensbescherming